Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPEN Rotterdam genomineerd voor 6 Lokale Omroep Awards

OPEN Rotterdam genomineerd voor 6 Lokale Omroep Awards

Gepubliceerd: Maandag 19 juni 2017 11:46

OPEN Rotterdam, de lokale omroep van Rotterdam, is genomineerd in alle categorie├źn van de Lokale Omroep Awards. Die categorie├źn zijn Innovatie (MoJo), Presentatietalent (Farzana Alladin), Video (I.N.D.O., programmaserie), Nieuws (Stem uit de Wijk, reportageserie over de Tweede Kamerverkiezingen) en Audio (FunX Jouw Stad Rotterdam). Eerder zijn we al genomineerd voor Lokale Omroep van het Jaar.

Hoofdredacteur Rob Freijssen is enorm trots: "We zien dit als een beloning voor onze moderne en innovatieve wijze van werken, in een team met een mix van jonge talenten en meer ervaren mediamakers. Ik vind dat OPEN Rotterdam als modern mediabedrijf ook echt een ambassadeur is voor de stad Rotterdam."

"Wij zijn met het maken van video en televisie met de mobiele telefoon (MoJo) en burgerjournalistiek met onder andere vloggers al jaren bezig met vernieuwende manieren van berichtgeving over de stad Rotterdam en zijn inwoners. We bereiken een diverse doelgroep met publieke informatie dankzij een digital first-strategie via onze social mediakanalen."

De uitreiking van de Lokale Omroep Awards is op zaterdag 9 september in Beeld en Geluid in Hilversum.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services