Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Op Hogeschool Rotterdam kun je binnenkort op zaterdagavond studeren

Op Hogeschool Rotterdam kun je binnenkort op zaterdagavond studeren

Gepubliceerd: Woensdag 12 februari 2020 16:55

Het is bijna onmogelijk voor studenten om op zaterdag- en zondagavond te studeren op openbare plekken, aldus DENK-raadslid Enes Yigit. Hij pleit voor extra studieplekken in het weekend en de Hogeschool Rotterdam voelt daar wel wat voor. Zij starten dit jaar op twee locaties met een pilot om studenten op zaterdagavond de gelegenheid te geven om te studeren op school, aldus een woordvoerder.

Aan het einde van de week wemelt het van evenementen en zijn er veel nachtclubs open, maar studenten hebben volgens Yigit ook behoefte aan studieruimtes. Door het tekort aan het aantal plekken om in het weekend te studeren, zoeken leerlingen alternatieven, zoals de Erasmus Universiteit, Centrale Bibliotheek Rotterdam of een café, waar het dan ook propvol is.

Maar willen studenten op zaterdagavond eigenlijk wel aan de studie? Wij gingen langs bij studenten van Hogeschool Rotterdam om het ze te vragen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services