Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Op de knietjes voor de ondernemers op de Nieuwe Binnenweg

Op de knietjes voor de ondernemers op de Nieuwe Binnenweg

Gepubliceerd: Maandag 27 april 2020 16:26

Een bijzonder moment op Koningsdag; een zo goed als lege Nieuwe Binnenweg. Normaliter één van de drukste straten op 27 april. De ondernemers van Zilch en Mascolori, willen toch iets organiseren voor de Rotterdammers, uiteraard rekening houdend met de 1,5 meter regels.

Deze Koningsdag is er een pop-up outlet van beide winkels. Bezoekers kunnen hier kleding en schoenen scoren uit de voorgaande collecties, met korting. Om het wachten zo leuk mogelijk te maken, krijgen de wachtenden een eigen vlak van 1,5 meter dat ze in kunnen kleuren met stoepkrijt. Wethouder Barbara Kathmann (Economie, Wijken en kleine kernen) kwam ook langs om een ‘kunstwerkje’ achter te laten. “Ik ben hier eigenlijk meer om de ondernemers een hart onder de riem te steken en daarvoor ga ik graag op de knieën,” zegt ze lachend. Ondanks dat Koningsdag anders dan anders wordt gevierd, hield de wethouder vast aan haar eigen traditie. “Je moet je wel netjes aankleden op Koningsdag vind ik, of verkleed in oranje.” Ze had daarom ook geen spijt van haar mooie rok, terwijl ze aan het krijten was.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services