Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Op bezoek bij Besouk Festival in Delfshaven

Op bezoek bij Besouk Festival in Delfshaven

Gepubliceerd: Zaterdag 13 juli 2019 16:59

De vijfde editie van het Besouk Festival wordt dit weekend gevierd in Park 1943. Opgezet als het kleine zusje van Djemaa El Fna, maar sterk geworteld in de wijk. Een gratis festival vóór en dóór bewoners van Delfshaven. Er is voor een ieder wat te doen. De dag biedt een rijk programma aan verschillende activiteiten en heerlijk eten.

In 2015 vond de eerste editie plaats georganiseerd door Stichting de Loodsen. Toen was het nog een tweedaags festival. Dit jaar wordt het alleen op de zaterdag gevierd. Het festival is een culturele samensmelting van alle mensen in de wijk. Besouk is speciaal voor mensen die in Bospolder-Tussendijken wonen, of voor mensen die de wijk beter willen leren kennen.

Tijdens deze dag wordt de wijk gevierd. Op het programma staan muziek- en dansoptredens, theater, eten, workshops, expo’s, kinderactiviteiten en een kleedjesmarkt. Wij gingen op bezoek bij Besouk en proefden de sfeer. Bekijk onze Insta Stories op ons Instagram kanaal om te zien hoe dat eraan toeging.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services