Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ook Jazz in het Afrikaanderpark

Ook Jazz in het Afrikaanderpark

Gepubliceerd: Zondag 14 juli 2019 11:58

Ook in de Afrikaanderwijk staat men stil bij het Jazz weekend. In het openluchttheater van het Afrikaanderpark kunnen Rotterdammers vanmiddag, 14 juli, genieten van verschillende optredens.

Jazz in the Park is onderdeel van North Sea Round Town en brengt een diversiteit aan Rotterdamse artiesten als Aux and the EQs, Valerie FeliciĆ” Sunshine en Kaoutar Gadi.

Als hoofdact staan De Nazaten op de affiche. In de naam van dit orkest klinken de echo's door van de muziek van de harmonie- en fanfarekorpsen, de TRIS kapel (Troepen In Suriname) en de politiekapel van Paramaribo, maar dan wel van de muziek zoals die gespeeld wordt na het officiƫle programma laat op de avond en tot diep in de nacht. Het repertoire komt voort uit- en borduurt verder op de vele vormen van wereld/blaasmuziek waarbij improvisatie en dansbaarheid voorop staan.

Het evenement vindt plaats tussen 14.00 en 19.00 uur in het Afrikaanderpark en is gratis te bezoeken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services