Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Online praten over lastige onderwerpen

Online praten over lastige onderwerpen

Gepubliceerd: Zondag 17 mei 2020 19:20

Tiffany Jantji van stichting Who Am I gaat normaal gesproken de Rotterdamse wijken in om onderwerpen te bespreken waar sommige mensen zich vaak voor schamen. Denk onder meer aan huiselijk geweld. “We brengen Rotterdammers in contact met de juiste personen, professionals die ze dan verder op weg kunnen helpen,” vertelt Jantji.

Vanwege de coronamaatregelen, is het momenteel niet mogelijk om fysiek af te spreken, daarom zijn de sessies live te volgen via de Facebookpagina. “Iedere woensdag om 20.00 uur komen we virtueel bij elkaar. Woensdag 20 mei hebben we het over partnergeweld. We richten ons niet alleen op slachtoffers, maar ook op mensen die vermoeden dat iemand in zijn of haar omgeving te maken heeft met dergelijk geweld. Welke stappen kun je dan het beste nemen?” Na de sessie is het mogelijk om door te praten met de deelnemers.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services