Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ondernemer Kehinde Akpata ontwerpt haar eigen unieke Afro-streetwear

Ondernemer Kehinde Akpata ontwerpt haar eigen unieke Afro-streetwear

Gepubliceerd: Vrijdag 04 januari 2019 18:08

Kehinde Akpata is de drijvende kracht achter het modemerk House Of Sanaa. Zaterdag 22 december maakte zij deel uit van het evenement Phunky Roots & Friends, een evenement bij winkelcentrum Zuidplein. Het evenement werd georganiseerd voor donkere Rotterdamse ondernemers waaronder Kehinde, om hun unieke producten en diensten aan te bieden.

De organisator van de markt is Melany Esajas. Zij wil met het evenement een platform creëren om zichzelf en andere donkere ondernemers op de kaart te zetten. ‘Dat doe ik vooral, omdat ik merk dat het ondernemerschap bij donkere mensen nog erg onderbelicht wordt in de stad.’

Door de kleine setting van de markt is er ruimte om kennis te maken met de ondernemers en naar hun verhalen achter de producten te luisteren. De trots op de Afrikaanse roots zit vaak in die verhalen verscholen. Zo ook bij Kehinde, die kleding ontwerpt om haar trots te uiten.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services