Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ondernemende broers brengen Rotterdamse chocoladereep op de markt

Ondernemende broers brengen Rotterdamse chocoladereep op de markt

Gepubliceerd: Woensdag 09 oktober 2019 09:48

Het begon allemaal met houten wanddecoraties van Rotterdam. En met succes. want al snel werd de internetonderneming van de ondernemende broers Chris en Tim Klay een stabiele onderneming. En dat smaakt naar meer en dus brengen de broers hun eigen Rotterdamse chocoladerepen met iconische gebouwen van Rotterdam op de markt.

Het ondernemen is er met de paplepel ingegoten bij Tim en Chris. “Onze vader heeft zijn eigen interieurbedrijf en wij hoorden vroeger altijd alle verhalen aan tafel. Toen we ouder werden, hielpen we ook mee. Je kunt dus wel zeggen dat onze ouders ons stimuleerden om een eigen onderneming te beginnen”, aldus Tim.

En dat deden ze. Een aantal jaar geleden begonnen de broers met het maken van houten wanddecoraties. “Je weet wel die wereldkaarten die je aan de muur kan hangen en bijvoorbeeld de skyline van Rotterdam. Dat concept loopt nu eigenlijk zo goed, dat we verder zijn gaan kijken. Na een brainstormsessie zijn we toen op het idee gekomen om een chocoladereep te maken van en voor Rotterdam", vertelt Chris.

De repen hebben onder meer afbeeldingen van de Markthal, De Hef en de Erasmusbrug. Candyshop-eigenaar Wim Roest mocht dinsdag als eerste een serie repen voor zijn verkoop ontvangen. “We hebben tot nu toe alleen Rotterdamse winegums en drop. Zo’n chocoladereep vult ons assortiment mooi aan.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services