Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Oma met groot hart start #schooltassenchallenge

Oma met groot hart start #schooltassenchallenge

Gepubliceerd: Woensdag 08 augustus 2018 18:14

Oma Celien Anches uit Rotterdam-West heeft een groot hart voor kinderen. Zij is de #schooltassenchallenge gestart, een inzamelingsactie om tassen met inhoud in te zamelen, voor gezinnen met een laag inkomen. De actie loopt de hele maand augustus. Iedereen kan bijdragen en een schooltas of schoolspullen langsbrengen bij oma Celien op de Tidemanstraat.

Celien is moeder van twee dochters en heeft acht kleinkinderen. Met haar dochter Abigail van Loon is zij een tijd geleden de Facebookgroep Mommy’s Poppin’ gestart. De groep telt nu ruim 4000 moeders uit alle windstreken. Zij delen lief en leed met elkaar. In de groep staat Celien bekend als GlamMa, afkorting voor glamoureuze moeder of oma. Celien zegt dat zij fungeert als moederfiguur voor iedereen in de groep.

Onlangs werd Celien benaderd door een moeder uit de groep die aangaf niet te weten hoe zij haar kinderen moet voorzien van schoolspullen het komende jaar, omdat zij simpelweg niet rond komt. Niet alleen wilde Celien deze mommy helpen, maar zij wilde meer moeders helpen om hun kinderen voorbereid naar school te sturen.

De #schooltassenchallenge loopt van 1 augustus tot 1 september. Celien’s ultieme doel is 100 tassen inzamelen binnen een maand. Bijdragen kan door een schooltas of andere schoolspullen langs te brengen op de Tidemanstraat 37A in Rotterdam-West. Contact opnemen kan ook via Facebook.

Bekijk hier de video van ons bezoek aan Celien Anches.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services