Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Olympische legende en wethouder Sport geven startschot 100-jarig jubileum Rotterdam Atletiek

Olympische legende en wethouder Sport geven startschot 100-jarig jubileum Rotterdam Atletiek

Gepubliceerd: Maandag 15 april 2019 14:53

Atletiekvereniging Rotterdam Atletiek (RA) bestaat dit jaar honderd jaar en dat wordt uitbundig gevierd! Het jubileumjaar wordt afgetrapt met een boek-estafette en de lancering van het boek ‘RA 100 jaar’ op maandagavond 15 april op het sportcomplex Nenjito. Olympische legende Nelli Cooman en wethouder Sven de Langen zijn aanwezig bij de aftrap van dit feestelijke jaar.

Het startschot van de boek-estafette wordt gegeven door Sven de Langen, wethouder van Zorg, Ouderen en Sport. Voorafgaand aan de estafette is er een interview met de schrijver van het boek ‘RA 100 jaar’, Adri van de Berge, die de geschiedenis van de club neerschreef. De winnaar van de estafette mag het eerste exemplaar van het boek overhandigen aan Rotterdam Atletieks eigen voormalig Nederlands, Europees en Wereldkampioen sprint, Nelli Cooman. Hierna is het boek vanzelfsprekend te koop!

Natuurlijk blijft de viering van een eeuw bestaan niet bij een avond! Op 22 juni is er een reünie voor (oud)leden en een jubileumwedstrijd voor AB-junioren en senioren op 13 juli. De afsluiter is het feest in het Oude Luxor theater op 19 oktober.


Al jaren zorgt de atletiekbaan voor veel plezier bij jong en oud. In de zomer van 2015 was het voor kinderen mogelijk om atletiek uit te proberen met het Jeugd Vakantiepaspoort. Sommigen bleken er talent voor te hebben. Bekijk de reportage hieronder terug: Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services