Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
North Sea Round Town van moskee tot boksschool, bijzondere optredens in de wijken

North Sea Round Town van moskee tot boksschool, bijzondere optredens in de wijken

Gepubliceerd: Donderdag 11 juli 2019 17:25

North Sea Round Town wil heel Rotterdam bereiken. Daarom werden er optredens op bijzondere locaties door heel de stad geprogrammeerd: van Paviljoen aan het Water in Charlois tot aan het AZC aan de Edo Bergsmaweg.

In deze vierde en laatste aflevering van onze serie over North Sea Round Town nemen we een kijkje op twee van deze bijzondere locaties. We fietsen mee met de fietstour op Zuid en gaan langs bij de Kocatepe Camii Moskee op Afrikaanderplein en bij boksschool I Believe in Oud-IJsselmonde waar Bach te horen was.

Ook nemen we een kijkje bij Sprazzz in MONO Rotterdam. Hier komen spoken word en jazz samen en gaan spoken word-artiesten terug naar hun roots: hun eigen wijk. Zo ging Michline Plukker in op de gentrificatie in ‘haar’ Feijenoord.Deze video is gemaakt in opdracht van North Sea Round Town. North Sea Round Town vindt plaats van 27 juni tot en met 14 juli op verschillende locaties in de stad.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services