Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuwjaarscafé in Verhalenhuis Belvédère

Nieuwjaarscafé in Verhalenhuis Belvédère

Gepubliceerd: Zaterdag 12 januari 2019 14:45

Morgen, zondag 13 januari luidt Verhalenhuis Belvédère, aan de Rechthuislaan, het nieuwe jaar in met het Belvédère Nieuwjaarscafé, waarbij vooruit gekeken wordt naar het nieuwe jaar. Er is live muziek van Grieks orkest Meandros en heerlijke drankjes en hapjes uit de Volkskeuken door gastkok Aleksandra Kagiorgi. 

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze middag langs te komen om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en het glas te heffen. Entree gratis en aanmelden is niet nodig.

Het Verhalenhuis wil mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar maken middels kunst, cultuur en (persoonlijke) verhalen. De verhalen worden gepresenteerd in de vorm van (foto)tentoonstellingen, (luister)voorstellingen, (stads)ontdekkingstochten, inspiratieprogramma’s, publicaties, evenementen én eet- en ontmoetingsprogramma’s zoals de Volkskeuken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services