Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuwe speelplekken in Rozenburg op Nationale Buitenspeeldag

Nieuwe speelplekken in Rozenburg op Nationale Buitenspeeldag

Gepubliceerd: Woensdag 12 juni 2019 18:13

Achter de playstation zitten wordt voor kinderen in Rozenburg minder aantrekkelijk gemaakt. Daar worden namelijk 14 speelplaatsen her-ingericht. Er zijn nieuwe toestellen en ruimte voor kinderen van alle leeftijden. De Nationale Buitenspeeldag is natuurlijk het beste moment voor de opening van de eerste speelplek.

De herinrichting van de speelplekken is gepland door te kijken naar het gebruik en de behoefte van de spelende kinderen uit de buurt. Ook is er gesproken met buurtbewoners over de indeling en het ontwerp van de pleintjes.

De nieuwe speelplaatsen verdienen natuurlijk ook een feestelijke opening. Dit is ook het geval voor de eerste her-ingerichte speelplaats aan de Mezenhof. Woensdag 12 juni werd dit gedaan door bewoners van de Vogel- en de Botenbuurt en leerlingen van de in de buurt gelegen basisschool. Rond het middaguur werd de speelplek getest en ingeluid door de kinderen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services