Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuwe politieke partij in Rotterdam

Nieuwe politieke partij in Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 15 januari 2018 13:35

Damien Crielaard vindt dat te weinig jongeren zich bezighouden met de gemeente politiek. Terwijl hij met zijn vrienden regelmatig goede gesprekken heeft over politieke onderwerpen. Daarom richtte hij met dezelfde vrienden een nieuwe politieke partij op; de Nieuwe Rotterdamse Partij. 

 
 

"We bestaan sinds november en we hopen jongeren meer te interesseren in de politiek. Daarom richten we ons tijdens onze campagne vooral op MBO'ers en studenten aan de hogescholen. Daarnaast bestaat de partij ook uit jonge mensen, twintigers," zegt Damien. "Rotterdam is een geweldige stad, maar er zijn nog wel verbeterpunten. "Het zou fijn zijn als het openbaar vervoer langer doorrijdt. Nu is er alleen op vrijdag en zaterdag de BOB bus, die één keer per uur rijdt. Daarnaast willen we ons ook hard maken voor de lastige woningmarkt voor starters. Op dit moment worden er vooral huizen gebouwd voor het hogere segment en worden de starters een beetje vergeten."

De partij debuteert tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services