Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuwe podcast R'damse Nieuwe: Diergaarde Blijdorp in financieel zwaar weer

Nieuwe podcast R'damse Nieuwe: Diergaarde Blijdorp in financieel zwaar weer

Gepubliceerd: Zaterdag 25 juli 2020 13:31

De coronacrisis heeft bij Diergaarde Blijdorp flink wat schade aangericht. Ze zitten in financieel zwaar weer. Om ervoor te zorgen dat de iconische dierentuin kan blijven bestaan, roepen ze de hulp in van iedere Rotterdammer met de campagne ''Ik ben een Blijdorpert''. Voor een nieuwe podcast-aflevering van R'damse Nieuwe gaan hosts Lorenzo van Galen en Pim Roggeveen in gesprek met bioloog en senior medewerker educatie bij Blijdorp, Dennis Vink.R'damse Nieuwe
In de podcasts van R'damse Nieuwe praten de hosts Lorenzo en Pim met verschillende ondernemende Rotterdammers over allerlei thema’s die raken aan de Rotterdamse economie in de breedste zin van het woord, zoals cultuur, innovatie, stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en technologie. In de podcasts brengen de hosts de vragen uit de stad en de expertise van het netwerk van Rotterdammers samen.

R’damse Nieuwe is een community van betrokken en ondernemende Rotterdammers. De organisatie gelooft dat Rotterdam de stad van de toekomst is, die gedragen wordt door de groeiende groep jonge stadsgenoten, met nieuwe en bijzondere ideeën. In de podcast van R’damse Nieuwe hoor je dan ook makers, denkers en doeners die Rotterdam een stukje mooier willen maken. Check hier alle podcasts van R'damse Nieuwe.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services