Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuwe locatie voor bibliotheek Nesselande

Nieuwe locatie voor bibliotheek Nesselande

Gepubliceerd: Zondag 12 januari 2020 13:19

Goed nieuws voor de inwoners van Nesselande en omgeving die van lezen houden, woensdag 15 januari opent daar een nieuwe vestiging van Bibliotheek Rotterdam.

Ok, ok helemaal nieuw is het niet, want de bieb van het Huis van de Wijk ‘De Kristal’ is verhuisd naar het Maltaplein, midden in het winkelcentrum dus. Deze nieuwe vestiging heeft een focus op jeugd(collectie), maar ook voor volwassenen is er genoeg te vinden, want de collectie bestaat uit ruim 500.000 titels.

Niet alleen de locatie is veranderd. “Op de nieuwe locatie zijn vier dagen per week medewerkers aanwezig voor vragen of hulp. Op de andere tijdstippen gelden er zogenaamde ‘self-service uren’. Op deze tijdstippen kunnen leden met hun bibliotheekpas naar binnen. Wat erg fijn is, is dat we voortaan ook op zaterdag open zijn,” vertelt Cora König Teammanager bij Bibliotheek Rotterdam. “Met de nieuwe inrichting willen we ervoor zorgen dat onze bezoekers zich op hun gemak voelen. Dat we een fijne omgeving creëren om een boek of krant te lezen, maar ook om te studeren of werken.”

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services