Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Nieuw voorleespaviljoen geopend in Feijenoord

Woensdag 11 november 2015 17:40

Nieuw voorleespaviljoen geopend in Feijenoord

In Speeltuin De Feijenoordse Middenstip is vandaag een UFO geland. In dit object kunnen kinderen in de toekomst rustig een boekje lezen of voorgelezen worden. 

Het object is gemaakt door twee Rotterdamse kunstenaars. Ontwerper Iris de Kievith werd gevraagd door de speeltuin om een plek te creƫren waar kinderen veilig en stil kunnen verblijven. Ze koos voor een UFO, omdat de silo's waar het paviljoen van is gemaakt, lijken op een ruimtevaartuig.

Boris Duijneveld van Mobile Urban Design is gespecialiseerd in het werken met afvalmaterialen. Het paviljoen is dan ook gemaakt van oud polyester en hout, dat in de speeltuin nu een nieuw leven krijgt.

De kinderen in De Feijenoordse Middenstip gingen tijdens de opening van de lippen van de ontwerper. De Kievith: 'Ik heb een verhaaltje verzonnen over hoe de UFO hier gekomen is.' Heel toepasselijk bij een Voorleespaviljoen.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services