Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Nieuw toneelstuk ‘Fase 2’ is een belevenis

Maandag 25 januari 2016 16:35

Nieuw toneelstuk ‘Fase 2’ is een belevenis

Wie denkt dat theater saai is, heeft het helemaal mis! Theatherstuk ‘Fase 2’ is een echte belevenis. Het toneelstuk speelt zich af op drie locaties bij het Islemunda theater en het publiek wordt betrokken en omringd door de acteurs.

Het thema van het toneelstuk zijn vluchtelingen. Dit is in de breedste zin van het woord. Het kan ook in de zin zijn dat je vlucht voor een relatie of van de ene stad naar de andere stad. Een boodschap heeft het toneelstuk niet. Dit is volledig aan het publiek.
‘Fase 2’ is een onderdeel van Use Your Talent. Tijdens dit traject worden de kandidaten gestimuleerd om hun talenten, mentale kracht, ondernemerschap en hun eigen stem verder te ontwikkelen. De eigen input van de kandidaten is hierbij van belang. Use Your Talent kan een opstap zijn naar grotere producties binnen Ken Theater en het Huis van Asporaat.

Het Ken Theater is opgericht door Kenneth Asporaat. Het productiehuis bestaat zeven jaar en probeert door middel van theather de talenten van jongeren te ontwikkelen.

In ‘Fase 2’ neemt je letterlijk en figuurlijk mee door het verhaal. Het publiek vond het een boeiende voorstelling; niet meer stil in je stoel zitten, maar ‘fase 2’ is een echte beleving!

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services