Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Nieuw programma Vers Geluid gaat in gesprek met lokale dwarsdenkers

Woensdag 11 februari 2015 14:19

Nieuw programma Vers Geluid gaat in gesprek met lokale dwarsdenkers

In Vers Geluid gaan we in gesprek met Rotterdammers met bijzondere, niet alledaagse ideeën. Dwarse denkers, dus, met een frisse kijk, waar Rotterdam beter van wordt. Vers Geluid is een samenwerking tussen Vers Beton, het "magazine voor de harddenkende Rotterdammer", en Tegengeluid, de nieuwsbrief voor dwarsdenkers.

In de eerste uitzending, woensdagavond tussen 19 en 21 uur, is te gast: Leendert de Rijke. De Erasmus-student vindt de overheid te duur en inefficiënt. Hij is een libertariër en wil dat burgers of bedrijven zoveel mogelijk taken van de overheid gaan overnemen.

De redactie en presentatie van Vers Geluid is in handen van Inge Janse (Vers Beton) en Marco Visscher (Tegengeluid). Straatinterviews worden verzorgd door verslaggever Celeste Boddaert en een column door Vincent Cardinaal, beiden verbonden aan Vers Beton.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services