Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Nederland wint van Mexico, Hofplein kleurt oranje

Zondag 29 juni 2014 21:52

Nederland wint van Mexico, Hofplein kleurt oranje

Zondagavond kleurde het Hofplein wederom oranje! Nederland heeft in de achtste finale op de valreep gewonnen van Mexico.

Na een vroeg goal van Mexico wist Wesley Sneijder in de 88e minuut de stand weer gelijk te brengen. In de blessuretijd zette Klaas Jan Huntelaar de eindstand op 2-1 met een penalty.

De overwinning is op het Hofplein uitvoerig gevierd. Het was drukker dan bij eerdere oranje wedstrijden op dit WK. Verkeer op de rotonde werd omgeleid via alternatieve routes, om ruim baan te maken voor de oranje supporters. Dit in tegenstelling tot vorige keer, na de overwinning op Chili. Toen was de rotonde nog afgesloten voor feestgangers.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 5 juli, 22:00. In de kwartfinale speelt Oranje dan tegen de winnaar van de wedstrijd Costa Rica tegen Griekenland.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services