Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nationale buitenspeeldag in Rotterdam: waar ga jij spelen?

Nationale buitenspeeldag in Rotterdam: waar ga jij spelen?

Gepubliceerd: Woensdag 13 juni 2018 11:20

De Rotterdamse speeltuinen staan deze woensdag in het teken van buitenspelen: het is Nationale Buitenspeeldag. In de hele stad worden buitenspeelactiviteiten georganiseerd.

Wat te denken van trampolinespringen in Spangen of in Blijdorp? Oud-Hollandse spelletjes zoals koekhappen, spijkerpoepen, kegelen, sjoelen en stoepkrijten kun je vandaag ook volop doen, onder meer aan het Eendrachtsplein, aan de Aleyda van Raephorstlaan in Schiebroek, de Slinge in Pendrecht en aan de Hattasingel in Prinseland en Prins Alexander.

Andere speeltuinen en buurten hebben alles uit de kast getrokken. De kinderclub aan de Beumershoek in Zuidwijk heeft een springkussen neergezet, samen met een waterglijbaan en er wordt een ballonnengevecht gehouden. Bij speeltuinvereniging Stormpolder in Beverwaard staat deze woensdag een luchtkussen, draaimolen en er is popcorn voor de lekkere trek.

In Hoogvliet wordt er een kruiwagenrace en een maïs-estafette gehouden en in Hoek van Holland kun je meedoen met stoepranden.

In totaal zijn er in heel Nederland meer dan 1100 activiteiten aangemeld voor de Nationale Buitenspeeldag.

Bekijk hier de complete kaart met activiteiten van Jantje Beton.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services