Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nathan Rutjes leert jongens en meisjes voetballen op het Kasteel

Nathan Rutjes leert jongens en meisjes voetballen op het Kasteel

Gepubliceerd: Donderdag 22 augustus 2019 15:15

Voetbalclub Sparta Rotterdam organiseerde woensdag een voetbalclinic voor kinderen. Jongens en meisjes kregen op het Kasteel de kans om een training te volgen van oud-speler en huidig trainer Nathan Rutjes om zo hun voetbalkwaliteiten te verbeteren.

Scouten doet Sparta niet op deze dag, aldus Rutjes. “Dat is niet het doel van deze clinic. Ik geloof dat ieder kind talent heeft op zijn eigen manier. Het is dus niet dat we bewust op zoek zijn naar nieuwe spelers.”

“Het is voor de kinderen een hele mooie ervaring om te zien hoe er getraind wordt bij Sparta”, zegt Rutjes. “En het is heel mooi dat er zoveel verschillende kinderen van verschillende clubs bij zijn. Zij hebben elkaar misschien nog nooit gezien en kijk hoe goed het gaat. Je ziet dat voetbal verbindt.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services