Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
MS Rotterdam vertrekt voor de allerlaatste keer uit Rotterdam

MS Rotterdam vertrekt voor de allerlaatste keer uit Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 11 augustus 2020 15:18

Hoorde jij ook het geluid van een scheepshoorn vanochtend? Dat kwam van de MS Rotterdam. Dit vlaggenschip van de Holland America Lijn (HAL) is voor de allerlaatste keer vertrokken uit Rotterdam. Het schip is namelijk verkocht aan een andere rederij.

HAL is bezig met het vernieuwen van de vloot. Door de coronacrisis is dat proces versneld, omdat veel minder afvaarten met cruises plaatsvinden. Maandag kwam het schip aan, om vervolgens de volgende dag een laatste rit vanuit Rotterdam te maken naar Damen Shipyards. Hier wordt aan het cruiseschip gesleuteld om het klaar te maken voor de volgende eigenaar Fred Olson Cruises.

Veel mensen kwamen af op de laatste vaart van het schip. Veel belangstellenden willen afscheid nemen van het zesde schip dat de naam Rotterdam draagt. Rotterdam V vinden we terug op Katendrecht en binnenkort wordt een zevende versie van het vlaggenschip aan de vloot toegevoegd.

Beelden van Tjin Njo.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services