Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
MOMO Festival geeft creatieven kans om wildste dromen te verwezenlijken

MOMO Festival geeft creatieven kans om wildste dromen te verwezenlijken

Gepubliceerd: Zaterdag 02 maart 2019 16:15

Tijdens Festival Motel Mozaïque krijgen creatieven de kans om hun ideeën te verwezenlijken in de mooiste stad van Nederland. Het festival op 18, 19 en 20 april stelt €1000,- beschikbaar onder het thema LIQUID.

De open call van MOMO is bedoeld om naast de bekende artiesten ook Rotterdamse creatievelingen de mogelijkheid te bieden om "een waanzinnige installatie in Schieblock area te bouwen, een bizarre performance op Plaza Mozaïque (Schouwburgplein) te creëren, bezoekers onder te dompelen in een sociaal experiment, hun bijzondere docu in de nacht op een gevel te vertonen of een expo in de open lucht te organiseren". Alles is mogelijk.

Er wordt specifiek gezocht naar de meest wilde ideeën voor de buitenruimten in het gehele festivalgebied. Ideeën kunnen worden ingezonden tot uiterlijk zondag 24 maart 23.59 uur in. Kijk voor meer informatie: motelmozaique.nl/festival/open-callMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services