Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Moeders uit Rotterdam-Zuid ontmoeten elkaar bij Mama's Garden

Moeders uit Rotterdam-Zuid ontmoeten elkaar bij Mama's Garden

Gepubliceerd: Zondag 15 oktober 2017 13:55

Het wijkcentrum Huis van Carnisse is één van de vier locaties op Zuid waar Mama’s Garden plaatsvindt. Moeders uit Rotterdam-Zuid komen hier samen om kennis met elkaar te maken, een sociaal netwerk op te bouwen en activiteiten te ondernemen.

Mama's Garden is een initiatief van het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie van Hogeschool Rotterdam en is voortgekomen uit het buddyprogramma voor zwangeren; Nieuw in 010. Voor deze editie van Mama's Garden hebben studenten van Hogeschool Rotterdam en het Albeda College samen de knutselactiviteiten voor de moeders bedacht. "Ik vind dat moeders met elkaar moeten omgaan en elkaar moeten leren kennen", aldus Aleda, student Maatschappelijke Zorg.

De moeders zijn blij met het initiatief: "Ik vind Mama's Garden een gezellige plek en de mensen ook", aldus een van de deelnemende moeders.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services