Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Modeplatform I Was Styled By Sophie showt zomercollectie in Koopgoot

Dinsdag 28 juni 2016 17:57

Modeplatform I Was Styled By Sophie showt zomercollectie in Koopgoot

Voor even was de Koopgoot een lange catwalk. Eén van de modemerken die daar hun creaties mocht vertonen is het Rotterdamse modeplatform IWSBS. Ze lanceren hun handgemaakte zomercollectie ‘Ingewikkeld’.

“We gaan onze handgemaakte collectie tonen. De zomercollectie heet ‘ingewikkeld’”, vertelt Sophie. “Dit keer hebben we veel gewerkt met strikken. Vandaar die collectienaam”, legt Michou uit. Het winkeltje van deze jonge (27 jaar!) Rotterdamse mode-ondernemers ligt niet bepaald in een winkelgebied. Sophie en Michou hebben een klein maar gezellig winkeltje in het Nieuwe Westen aan de Adrien Mildersstraat.

Voor even brachten ze hun nieuwe zomercollectie naar de Koopgoot. Daar toonden ze tijdens één van de 010 Momentjes hun nieuwe zomercollectie. Fred van Leer, stylist, presenteert samen met Jet Sol het evenement. Dit jaar organiseert de gemeente samen met meerdere ondernemers van dit soort evenementen in de binnenstad. Allemaal onder diezelfde noemer. “Ik vond de mode van IWSBS heel ingewikkeld, maar dat was ook de bedoeling. Ik zag mooie jurken voorbij komen. Heel vrouwelijk, sexy en heel clean. Daar houd ik van”, besluit de modespecialist.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services