Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Mimi Loorbach ontvangt Erasmusspeld van burgemeester Aboutaleb

Mimi Loorbach ontvangt Erasmusspeld van burgemeester Aboutaleb

Gepubliceerd: Donderdag 13 april 2017 12:41

Mimi Loorbach, mede-oprichter van Vereniging Rotterdamse Fondsen (VRF), kreeg woensdag 12 april de Erasmuspenning opgespeld door burgemeester Aboutaleb voor haar vrijwilligerswerk in de Rotterdamse fondsenwereld. De Erasmusspeld wordt toegekend aan personen die zich vrijwillig inzetten op sociaal, cultureel of economisch gebied. Voor een periode van minimaal 6 uur per week, 10 jaar lang aaneengesloten.

In Verhalenhuis Belvédère werd de afgelopen woensdag het 10-jarig bestaan gevierd van FBNR. Tijdens de viering hield Loorbach een toespraak over het werk van het fonds: “Het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam is een beschavingsoffensief. Je moet proberen armoede uit te bannen.” Burgemeester Aboutaleb was ook aanwezig en hield een toespraak, maar tot de verrassing van Mimi Loorbach was dit om haar de Erasmusspeld te overhandigen.

Mimi Loorbach is inmiddels gepensioneerd, maar werkte voorheen bij de Raad voor de Kinderbescherming. Tegenwoordig zit ze in het bestuur van de stichting Steunfonds Jeugdbescherming en Fonds Bijzondere Noden Rotterdam (FBNR).Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services