Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Michael Jackson komt weer tot leven in Romeynshof

Michael Jackson komt weer tot leven in Romeynshof

Gepubliceerd: Maandag 11 december 2017 17:48

The King of Pop is niet dood! Tenminste, hij leeft voort in impersonator Marciano Martie. De 21-jarige Zevenkamper kruipt al enkele jaren in de huid van Michael Jackson. Zo ook op vrijdag 8 december in Lokaal Cultuur Centrum Romeynshof in Ommoord.

Tijdens de repetities komt de grote passie van Martie voor Michael Jackson al meermaals naar voren: “Michael Jackson hoefde niet te werken. Hij kwam op, hij hoefde niks te doen en heel het publiek ging uit zijn dak. En dat kon hij 4 minuten volhouden. Mij gaat dat niet lukken”.

Maar evengoed is de show ‘Invincible’ een succes geworden. “Het was een fantastische avond, we hebben geknald, het publiek was enthousiast, de zaal uitverkocht, dus wij zijn helemaal gelukkig”, zegt Martie. Wel kondigt hij aan in de toekomst te stoppen met de imitatie, omdat het geen echt betaald beroep is. Martie gaat door zolang de fans hem nog leuk vinden. Laat dus weten hoeveel jullie van hem houden.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services