Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Met een missie en een paard | Veerkracht010 #5

Met een missie en een paard | Veerkracht010 #5

Gepubliceerd: Maandag 29 juni 2020 14:11

Wat is anno 2020 nu die typische Rotterdamse veerkracht? In zes portretten vertellen we het verhaal van Rotterdam. Gewone Rotterdammers als Sayen, Hans, Pup, Marjet en anderen, vertellen hun eigen verhaal over veerkracht. Over tegenslag en weer doorgaan. Met een gouden tip voor ons allemaal hoe wij veerkrachtig kunnen blijven. Voor nu en voor later.

Kijk nu naar aflevering 5: Heleen de Mooij-Lubbers is de dochter van oud-premier Lubbers en groeide op in een mooie buurt in Rotterdam. Dat ze een succesvolle carrière voor de boeg heeft, lijkt een uitgemaakte zaak…en #Veerkracht van een andere orde. Dat kan het beeld zijn. Maar ook Heleen kende haar tegenslagen. In deze aflevering zie je hoe zij de #Veerkracht vond om te kijken voorbij de beelden (en luisteren voorbij de woorden) en paarden inzet om mensen te helpen. 
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services