Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Meer dan 700 Feyenoord-tatoeages in uniek boek ‘Feyenoord Forever’

Meer dan 700 Feyenoord-tatoeages in uniek boek ‘Feyenoord Forever’

Gepubliceerd: Zaterdag 10 november 2018 13:50

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder presenteert op 18 november a.s. het boek ‘Feyenoord Forever - Feyenoorders en hun tattoos’.

Aan de hand van meer dan zevenhonderd Feyenoord-tatoeages, supportersverhalen en honderden citaten schetst Feyenoord Forever een beeld van de verbondenheid van Feyenoord-supporters met hun club en met elkaar.

Clubliefde Feyenoord-tatoeages – ‘taatoos’, op z’n Rotterdams – zijn diep verankerd in de Feyenoord- supporterscultuur. Zijn het aanvankelijk havenarbeiders en leden van de harde kern die zich tooien met een Feyenoord-tatoeage, vandaag de dag dragen ook accountants, verpleegsters en directeuren de club in hun hart én op hun huid. Eén ding hebben zij gemeen: met een tatoeage geven zij uitdrukking aan hun onvoorwaardelijke clubliefde.

Voor supporters door supporters Feyenoord Forever is geschreven door Frans Reichardt, Feyenoord-supporter, redactielid van supportersmagazine Hand in Hand en medewerker van FSV De Feijenoorder: “Niet eerder werkten aan een boek zoveel Feyenoord- supporters mee. Zij stuurden meer dan tweeduizend foto’s van Feyenoord-tatoeages. Hiermee is Feyenoord Forever een uniek document geworden, gemaakt voor supporters door supporters.”

Het voorwoord van het boek is geschreven door Willem van Hanegem, oud-speler en oud-trainer van de Rotterdammers.

Feyenoord Forever is tot en met 31 december 2018 exclusief verkrijgbaar in de webshop van FSV De Feijenoorder. Voor niet-leden kost het boek €19,99. Leden van FSV De Feijenoorder krijgen 10% ledenkorting. Vanaf 1 januari 2019 is Feyenoord Forever verkrijgbaar in de boekhandel voor €24,95.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services