Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
MC Laantje's vlog

MC Laantje's vlog

Gepubliceerd: Donderdag 17 mei 2018 11:01

MC Laantje is een jongen uit de Beijerlandselaan. Hij draagt Rotterdam een warm hart toe en daarom wil hij zich voor de stad inzetten. En dat doet hij door middel van zijn eigen vlog, waarin hij de belangrijke onderwerpen van de dag met Rotterdammers bespreekt. Zijn doel is om de moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en hij is voor geen enkel onderwerp bang. Laantje en zijn vrienden hebben alleen geen verstand van al die onderwerpen, maar gelukkig zijn er genoeg Rotterdammers, jong en oud, die ze een beetje wijsheid kunnen bijbrengen. Wat Laantje wel heel goed weet, is dat Rotterdammers samen sterk staan.

Aflvering 6
MC Laantje praat met Rotterdammers over racisme, discriminatie, zwarte piet en buitenaardse wezens.

Aflevering 5
MC Laantje is in de war over wat hij wel of niet bij meisjes mag doen en gaat met Rotterdammers praten over #MeToo. Zijn maatje Rico deelt tevens zijn wijsheid en ervaringen. MC Laantje staat voor verdraagzaam en een verenigd Rotterdam. En met zijn forse straataccent onderzoekt hij elke week een nieuw onderwerp ten behoeve van zijn volgers.Aflevering 4
In deze aflevering sluipt MC Laantje onopgemerkt het gemeentehuis in. Daar praat hij met DENK en de VVD over de verdraagzaamheid binnen de Rotterdamse politiek.
 


 
Aflevering 3
In deze aflevering zoekt MC Laantje uit hoe het zit met president Trump en viert hij lekker Koningsdag. 
 


Aflevering 2
In deze aflevering bespreekt MC Laantje de LHBT-beweging. Die komt op voor lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders.


 

Aflevering 1
MC Laantje is de nieuwste vlogger van Rotterdam! In deze aflevering praat hij met Rotterdammers over drugs en verslaving. MC Laantje staat voor verdraagzaam en een verenigd Rotterdam. Met zijn forse straataccent onderzoekt hij elke week een nieuw onderwerp voor zijn volgers.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services