Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Masterclass netwerken voor studenten en docenten Albeda

Masterclass netwerken voor studenten en docenten Albeda

Gepubliceerd: Vrijdag 05 april 2019 16:15

Tijdens de Albeda bedrijvendag kregen docenten en studenten van de Rotterdamse vestigingen van Albeda een speciale masterclass. De bedrijvendag is bedoeld voor de docenten van het ROC, maar dit keer deden ook zo’n 40 studenten het evenement aan.

Deze gelukkige studenten hadden tickets gewonnen tijdens wedstrijden op school, waardoor ze welkom waren op de bedrijvendag. De studenten en docenten de masterclass over netwerken niet van zomaar iemand.

De masterclass ‘Networking’ werd namelijk gehouden door Charles Ruffolo. Deze netwerker kent iedereen en iedereen kent hem. Clinton, Obama, Heineken, Boonstra; Charles heeft ze allemaal ontmoet. Geen wonder dat de studenten en docenten aan zijn lippen tijdens de masterclass.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services