Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Marja van Katendrecht uitgeroepen tot Echt Rotterdams Erfgoed

Marja van Katendrecht uitgeroepen tot Echt Rotterdams Erfgoed

Gepubliceerd: Donderdag 11 juli 2019 12:03

Met haar jaarlijkse kersttoespraak en de serie Marja's Wonderlijke Wereldstad heeft zij genoeg Rotterdamse harten weten te stelen. Marja van Katendrecht is dan ook geen onbekende van de stad. Nu is de Rotterdamse diva door Museum Rotterdam uitgeroepen tot Echt Rotterdams Erfgoed.


In het programma Marja’s Wonderlijke Wereld Stad gaat de Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam Marja van Katendrecht op zoek naar bijzondere plaatsen en personen in de regio Rotterdam.

Kijk naar aflevering 1 waar Marja op zoek gaat naar armoede. Zij brengt een bezoek aan Jolanda. Jolanda leeft onder armoedegrens en moet rondkomen met heel weinig geld. Toch deelt zij het weinige dat ze heeft met andere. Ook gaat Marja aan de slag als vrijwilligster in Museum Rotterdam en komt een goed voorbeeld tegen van Echt Rotterdams Erfgoed. Toevallig hè?Kijk alle afleveringen van Marja van Katendrecht terug!Foto: Dogparade 010 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services