Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Mario Kart Toernooi tijdens de vrijdagmiddagborrel in het Groot Handelsgebouw

Mario Kart Toernooi tijdens de vrijdagmiddagborrel in het Groot Handelsgebouw

Gepubliceerd: Zaterdag 18 mei 2019 19:38

Bij VI Company hebben ze een andere invulling gegeven aan de vrijdagmiddagborrel door op vrijdagmiddag 17 mei een Mario Kart Toernooi te houden op het kantoor in het Groot Handelsgebouw.

VI Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen van softwareoplossingen. Het idee voor dit toernooi is ontstaan omdat er veel collega's zijn die fanatiek Mario Kart spelen. Na het plaatsen van de uitnodiging op social media en door verspreiden via vrienden zaten ze al snel vol.

Het eerste toernooi is gewonnen door Team Sushi van Supershift BV. Aan dit toernooi hebben in totaal twaalf teams van 10 verschillende bedrijven meegedaan. Na de eerste ronde zijn zes teams afgevallen. De overgebleven zes teams moesten strijden voor de speciaal gemaakte kampioensriem. We are reasonable people werd tweede en VI Company zelf werd derde.

Andere bedrijven die meededen waren: BNP Paribas, Incentro, Infi, Soluno, Just Consult, VMC.ai en Conquestor.
Het is de bedoeling dat dit toernooi veel vaker wordt gehouden en gaat groeien, zodat meer teams kans maken op de speciale kampioensriem.

Foto: Charlie van den Heerik / VI Company.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services