Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Manifestatie voor duidelijke visie nachtleven Rotterdam

Manifestatie voor duidelijke visie nachtleven Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 18 februari 2019 13:15

De Gemeente Rotterdam heeft vorige week de stekker getrokken uit de samenwerking met de Maatschappij Voor Volksgeluk (de mensen achter Bar). Hierdoor komt de nachtclub in de Emaillefabriek op de Keileweg er niet. Dit was voor Thijs Boer de druppel. Woensdag 20 februari organiseert hij de manifestatie ‘Opstaan voor de Nacht’ om politieke leiders van Rotterdam te wijzen op het belang van het nachtleven voor de stad. Hij hoopt hiermee dat de gemeente met een duidelijke visie komt op de nachtcultuur en organisatie van de clubscene.

Thijs en andere organisatoren van het protest hebben al voor elkaar gekregen dat er op donderdag 21 februari wordt gedebatteerd in de Rotterdamse raad over de erkenning van, en visie op de lokale clubscene.

De manifestatie is woensdag van 17.00 t/m 19.00 uur voor het stadhuis op de Coolsingel. Er wordt afgetrapt met een set van dj David Vunk. Daarna komen een aantal prominente Rotterdammers uit het nachtleven aan het woord. De organisatie roept iedereen die het Rotterdamse uitgaansleven een warm hart toedraagt om naar de manifestatie te komen.

Meer informatie vind je hier.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services