Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Maak kennis met Politieke Beweging Armoedebestrijding Rotterdam

Maak kennis met Politieke Beweging Armoedebestrijding Rotterdam

Gepubliceerd: Zaterdag 10 maart 2018 13:08

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht zijn de partijen druk bezig met campagne voeren. Zo ook Politieke Beweging Armoedebestrijding, een partij die zich sterk maakt voor armoedepreventie en de toekomst van jongeren in Rotterdam.

Met John Roseval als lijsttrekker heeft de partij een ervaren partijleider. Met ruim 20 jaar politieke ervaring heeft Roseval zijn naam gevestigd in de Rotterdamse politiek.

Een belangrijk punt in het verkiezingsprogramma van de partij zijn volgens Roseval de Rotterdamse jongeren.’’Jongeren moeten weer het juiste beroep kiezen. Er moet een betere economie komen met innovatieve projecten waarbij jongeren die projecten kunnen gaan ontwikkelen.’’

‘’Wij gaan niet met gekruiste benen zitten kijken hoe deze prachtige stad verloren gaat.’’ aldus Roseval.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services