Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Maak kennis met Jong Rotterdam

Maak kennis met Jong Rotterdam

Gepubliceerd: Zaterdag 10 maart 2018 12:52

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht zijn de partijen druk bezig met campagne voeren. Zo ook Jong Rotterdam, een partij die zich sterk maakt voor de Rotterdamse jongeren en hun betrokkenheid bij de stad.

Met Gabriël Gomes Barros als lijsttrekker heeft de partij een even jonge uitstraling alsdat de naam van de partij doet vermoeden. Met zijn 18 jaar is Barros de jongste lijsttrekker van deze verkiezingen in Rotterdam.

Een belangrijk punt in het verkiezingsprogramma van de partij is volgens Barros dat alle kinderen het recht moeten hebben om op schoolreis te gaan. Geheel gepast spraken wij hem hierover in speeltuin Confetti. “Het moet niet aan je financiële thuissituatie liggen of jij wel of niet mee mag doen met zulke activiteiten.”, aldus Barros.

Het betrekken van de jongeren bij de politiek is een ander punt waar de partij belang bij heeft. “Omdat eenderde van de stad toch bestaat uit mensen van 0 tot 24 jaar en die moeten ook een stem hebben”, zoals Barros verwoord.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services