Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Maak kennis met de kandidaten van filmwedstrijd AD Sportfilmfestival

Maak kennis met de kandidaten van filmwedstrijd AD Sportfilmfestival

Gepubliceerd: Vrijdag 10 maart 2017 17:32

Het AD Sportfilmfestival is in zicht. Voor de filmwedstrijd strijden drie kandidaten met hun film voor de hoofdprijs van 2000 euro.

De films lopen uiteen van korte één minuut films tot en met documentaires van een uur. Er worden verschillende aspecten van het fenomeen sport belicht. Het festival is georganiseerd omdat er in Nederland op het gebied van sportfilm niet echt een cultuur heerst en er niet genoeg sportfilms gemaakt worden. Daarnaast denkt men vaak bij sport aan winnen of verliezen terwijl het om veel meer dan dat gaat. Mustafa de maker van ‘Gewond goud’ is zelfs helemaal naar Bosnië afgereisd om daar beeldmateriaal te schieten voor de documentaire.

Op 7 April gaan de films in première in Cinerama Rotterdam. Tijdens die vertoning wordt de winnaar bekendgemaakt.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services