Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Lucille Werner en Frits Sissing 24 uur opgesloten in telefooncel voor KWF

Woensdag 19 november 2014 09:45

Lucille Werner en Frits Sissing 24 uur opgesloten in telefooncel voor KWF

Lucille Werner en Frits Sissing lanceren een bijzondere actie, 24 uur voorafgaand aan de benefietshow Sta op tegen kanker van het KWF. Aan de voet van de Erasmusbrug voor het Nieuwe Luxor Theater worden zij 24 uur lang opgesloten in twee telefooncellen. 

Lucille Werner  is erg enthousiast over de actie: "We worden ongelofelijk vermaakt door artiesten en door mensen die langskomen en dat is werkelijk fantastisch. Maar het allermooiste is dat Nederland massaal met ons opblijft, ons steunt en belt."

Het doel van de actie is is om zoveel mogelijk donateurs te werven voor de stichting KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang zijn Lucille en Frits telefonisch bereikbaar voor nieuwe donateurs die zich willen aanmelden. "Het zou je maar overkomen dat de ziekte te treft. En dan wil je maar één ding en dat is beter worden", aldus Lucille.

Er komen vele artiesten bij het presentatie duo langs zoals Don Diablo, DI-RECT, Racoon, Rob Geus, Nielson, Tijl Beckand en Arie Koomen om hen te steunen en vooral wakker te houden. Na de 24 uurs bel-marathon gaan Lucille en Frits ze zonder geslapen te hebben en zonder repetities, maar vol verhalen, emoties en ervaringen beginnen aan de benefietshow 'Sta op tegen kanker' die vanavond wordt uitgezonden  op NPO 1 om 21.25 uur.

Jan Middelkoop interviewde het presentatieduo tijdens de nog lopende 24 uurs actie. Ook ging verslaggever Tom de Groot de straat op en vroeg Rotterdammers hoe zij tegenover goede doelen acties staan.


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services