Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Locatie Geheime Tuin Winterfestival eindelijk bekend gemaakt!

Locatie Geheime Tuin Winterfestival eindelijk bekend gemaakt!

Gepubliceerd: Donderdag 28 februari 2019 12:54

Vanwege het grote succes komt de organisatie nu met een koude variant, de Geheime Tuin Winterfestival. Na vijf succesvolle zomerse edities van de Geheime Tuin vond de organisatie het tijd voor een nieuwe formule. Deze winterse editie vindt aankomend weekend plaats en de locatie is inmiddels bekend!

Dit weekend zal de zesde editie van de Geheime Tuin plaatsvinden bij Weelde, een voormalige stadsboerderij in de Marconistraat. Dit schijnt de nieuwe hotspot te zijn in Rotterdam West. Het is een voorheen gekraakte loods met een gigantische kas en een weelderige tuin van twee hectare groot. Genoeg ruimte voor de festiviteiten aankomend weekend.

Dit jaar duurt het evenement niet drie weekenden lang, maar drie dagen. Een goed gevuld programma vol muziek, dans, theater, performance, muziek, exposities en meer. Volgens de organisatie belooft het een magisch winterfestival te worden.

De Geheime Tuin Winterfestival start vanaf vrijdagmiddag om 16.00. Voor meer informatie kijk dan op de website van de Geheime Tuin. Vorig jaar namen wij een kijkje bij de vijfde editie van de Geheime Tuin. Bekijk het hier!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services