Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Limoncello die extra gers is!

Dinsdag 22 maart 2016 17:42

Limoncello die extra gers is!

De ondernemer Jeroen Ballot is onlangs een nieuw avontuur begonnen. Hij heeft Rotterdamse Limoncello op de markt gebracht; LimonGERSo. Wij liepen een dagje met hem mee.

Deze likeur is wat sterker dan de gewone Limonchello, er zit maar liefst 36% alcohol in. “Net even iets gezelliger dan de gewone”, zegt Jeroen lachend. De drank wordt gemaakt en gebotteld in Rotterdam. De horecatijger zit al 35 jaar in het vak en maakt het drankje zelf met producten van de markt. Het product is te verkrijgen bij De Admiraliteit Dranken en o.a. in de restaurants Rosso en The Meatclub Rotterdam.“Waarom iets uit het buitenland halen als het ook hier om de hoek wordt gemaakt”, vindt de eigenaar van Rosso.

De ondernemer is erg trots op zijn nieuwe product, hij hoopt in de toekomst nog meer te kunnen bottelen en verkopen. het is niet de eerste keer dat Jeroen iets op de markt brengt, twee jaar geleden deed hij dit al met een GERSsausje, voor bij de gehaktbal. Deze saus is nog steeds in verschillende horeca verkrijgbaar.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services