Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Lijsttrekkers010 - Tjalling Vonk (ChristenUnie-SGP)

Lijsttrekkers010 - Tjalling Vonk (ChristenUnie-SGP)

Gepubliceerd: Vrijdag 02 maart 2018 14:28

Na 8 jaar heeft ChristenUnie-SGP een nieuwe lijsttrekker in Rotterdam. Tjalling Vonk heeft het stokje overgenomen van Setkin Sies. De christelijke partij kan al sinds ze meedoen in Rotterdam rekenen op 1 zetel, die ze deze zomer hebben ingezet door het college van D66, CDA en Leefbaar Rotterdam te steunen na het opstappen van Jos Verveen. Ze wisten 13,4 miljoen extra los te peuteren voor bestrijding van armoede: "Een duw in de goede richting, maar het is nog niet genoeg." 

ChristenUnie-SGP wil vooral meer geld naar schuldhulpverlening. "Eén van de meest cruciale dingen om aan te pakken als het gaat om armoedebestrijding." Een opvallend partijpunt is meer aandacht voor relaties en opvoeding. Ze pleiten voor relatie- en opvoedingscoaches waar Rotterdammers gratis gebruik van kunnen maken.

Meer over de Rotterdamse ChristenUnie-SGP vind je op: http://www.cusgprotterdam.nl/Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services