Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Lijsttrekkers010 - Sven de Langen (CDA Rotterdam)

Lijsttrekkers010 - Sven de Langen (CDA Rotterdam)

Gepubliceerd: Donderdag 08 maart 2018 11:30

Sven de Langen is in het huidige college wethouder van Onderwijs, Jeugd en Zorg en lijsttrekker voor het CDA tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018. De Langen zit op zondag niet in de kerk, maar staat op het sportveld. "Niet raar", vindt de CDA-er zelf. "We hebben in onze partij christenen, moslims, mannen, vrouwen. We zijn een brede partij waar voor iedereen plek is." 

Voldoende mensen in de zorg is ook een belangrijke issue voor het CDA. Er komt zelfs een actieplan om te zorgen dat er meer mensen een opleiding krijgen in de zorgsector en het aantal zijinstromers te bevorderen. Dit maakte de wethouder samen met zijn voorganger minister De Jonge afgelopen woensdag bekend.

Meer over de Rotterdamse afdeling van het CDA vind je op: https://www.cda.nl/zuid-holland/rotterdam/Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services