Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Lijsttrekkers010 - Ruud van der Velden (Partij voor de Dieren)

Lijsttrekkers010 - Ruud van der Velden (Partij voor de Dieren)

Gepubliceerd: Donderdag 22 februari 2018 12:49

Ruud van der Velden is lijsttrekker van Partij voor de Dieren. Ze kiezen er bewust voor om zich niet aan te sluiten bij het linkse Rotterdamse blok, maar gaan voor idealisme. 

Hun belangrijkste doel voor de komende vier jaar is de aanpak van de klimaatverandering. "Rotterdam stoot al tien jaar lang meer broeikasgassen uit, ondanks de mooie woorden van de haven en het college", aldus van der Velden. "Je moet afscheid nemen van de fossiele industrie en de kolencentrales sluiten. En werkgevers moeten het eerlijke verhaal vertellen aan hun werknemers. Dat we afscheid gaan nemen van kolen in de toekomst. Je ziet de overslag dalen. We moeten omvormen naar innovatieve industrie."

Meer over de Rotterdamse afdeling van Partij voor de Dieren vind je op: https://rotterdam.partijvoordedieren.nl/Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services