Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Lijsttrekkers010 - Ellen Verkoelen (50PLUS)

Lijsttrekkers010 - Ellen Verkoelen (50PLUS)

Gepubliceerd: Dinsdag 27 februari 2018 13:17

50Plus gaat met Ellen Verkoelen als lijsttrekker voor het eerst meedoen aan de Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen. Verkoelen heeft zich jarenlang ingezet voor het CDA, maar kan zich niet vinden in de "verrechtsing" van de partij. Met 50plus wil ze zich vooral inzetten voor zorg, onderwijs, genoeg woningen én ze pleit voor een basisinkomen. 

Het meest bijzondere uit het partijprogramma is de AORW, de algemene ouderdoms Rotterdamwet als tegenhanger van de Rotterdamwet. "Iedereen die 65 wordt, drie jaar in Rotterdam woont en in de bijstand zit, krijgt AOW en geen uitkering. Ze hoeven ook geen papier te prikken of verplicht te solliciteren. Zo herstelt Rotterdam iets van de fouten van het landelijke beleid om de AOW-leeftijd te verhogen."

Meer over de Rotterdamse afdeling van 50Plus vind je op: https://50pluspartij.nl/rotterdam/Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services