Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Lekker sfeertje bij Oude Haven Zomerfestival

Lekker sfeertje bij Oude Haven Zomerfestival

Gepubliceerd: Zondag 02 september 2018 19:59

Voor de zesde keer strijkt het Oude Haven Zomerfestival neer in de binnenstad van Rotterdam. En ook dit jaar zit de sfeer er goed in!

De line-up bestaat uit zowel lokaal en internationaal talent. Zo zetten onder andere de Rotterdamse Sabrina Starke en Jared Grant een geweldige show neer op het podium in de Oude Haven. Maar ook de uit Groot Brittanniƫ overgevlogen Samuel Jack zorgde voor mooie klanken.

Ook dit jaar was er weer veel te doen voor de kinderen. Naast de ondertussen bekende zweefmolen en waterballen, was dit jaar Circus Rotjeknor weer van de partij. Ook werd er een creatieve omgeving gecreƫerd om met gerecycled materiaal te knutselen.

Heb jij het Oude Haven Zomerfestival gemist of wil je gewoon nog een keer genieten van het festival? Bekijk dan ons sfeerverslag!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services