Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Lekker in je vel 010-podcast: Hoe ga je om met coronastress?

Lekker in je vel 010-podcast: Hoe ga je om met coronastress?

Gepubliceerd: Vrijdag 24 april 2020 18:22

In Rotterdam is mentale gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn nogal wat factoren die maken dat Rotterdammers kampen met stress, wat vaak leidt tot burn out of depressie. Deze podcast serie draait om de vraag: hoe ontstaat stress en wat heeft de Rotterdammer nodig om teveel stress te vermijden en mentaal vitaal te worden en te blijven?

Yvonne Nesselaar en Daisy da Veiga gaan in de nieuwe OPEN Rotterdam podcast "Lekker in je vel010 Podcast" op zoek naar antwoorden op deze vraag. 

Yvonne en Daisy waren druk bezig met een podcast over stress en burn out onder jongvolwassenen toen het Corona virus toesloeg. En daarmee de stress onder alle Rotterdammers. En daar gaat de eerste aflevering van deze podcast nu over: hoe groot kan de Corona stress zijn, hoe uit zich dat en hoe kun je er het beste mee omgaan. We praten erover met stressspecialisten en ervaringsdeskundigen.  En we, dat zijn Yvonne en Daisy: wie zijn we en hoe denken wij over het algemeen over stress in ons leven en hoe ziet onze Corona stress er uit.Aan het einde van elke aflevering hebben we suggesties, adviezen en tips uit de stad gehaald die niet alleen als inspiratie kunnen dienen voor de Gemeente Rotterdam en haar partners in het Preventieakkoord Gezond 010, maar waarmee jij ook direct aan de slag kan.

Eerder sprak onze reporter Zoë met Yvonne en Daisy over hun podcast en over coronastress.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services