Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Laureaten van de Paul Nijgh-Penningen

Zaterdag 14 januari 2017 16:04

Laureaten van de Paul Nijgh-Penningen

Het gaat er bij de Paul Nijgh-Penning niet om wie je bent of wat je afkomst is, maar wat je voor de stad betekent en doet. Dit jaar bestaat de Stichting Paul Nijgh-Penning 60 jaar en daarom sieren 35 banieren de Vlaggenparade op de Boompjes. Op 25 januari 2017 worden de Paul Nijgh-Penningen uitgereikt in de Burgerzaal op het stadhuis.

Thaiboksschoolhouder Khalid Chennouf, educatieve tuin-oprichter Gerrit Roukens en rasbestuurder Hans Kombrink zullen uit handen van de burgemeester de penning overhandigd krijgen voor hun verdiensten voor de stad en de Rotterdamse samenleving.

Het hoe en waarom van deze Stichting en drie korte portretten van de laureaten zie je in deze reportage. Khalid Chennouf is oud-wereldkampioen en thaiboksschoolhouder. Hij combineert respect en doorzettingsvermogen voor de jeugd in het Oude Westen. Op 25 januari ontvangt hij daarvoor uit handen van burgemeester Aboutaleb de Paul Nijghpenning. 

Benieuwd naar het verhaal van Khalid Chennouf? Kijk dan deze aflevering:  Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services