Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Lars uit Noorwegen bleef altijd trouw aan zijn club Feyenoord: Ja, vi elsker Feyenoord!

Lars uit Noorwegen bleef altijd trouw aan zijn club Feyenoord: Ja, vi elsker Feyenoord!

Gepubliceerd: Vrijdag 19 juli 2019 17:24

FRFC1908 is een platform voor Feyenoord supporters. Zij zijn bezig met een bijzondere serie, waarin zij Feyenoord supporters in het buitenland volgen. Na de eerste docu over Erwan uit Parijs was het nu de beurt aan Lars uit Noorwegen. Hij emigreerde tien jaar geleden naar Noorwegen, maar Feyenoord bleef altijd in zijn hart.

Een mooi stukje voetbalcultuur over een Rotterdammer die in 2010 naar een eiland in Noorwegen verhuisde nadat hij in de Rotterdamse haven zijn baan kwijtraakte. In 1967 emigreerde zijn vader van het Noorse eiland Gjerøy naar Brielle. In 1982 nam zijn vader hem voor het eerst mee naar de Kuip. Lars was meteen verkocht. In 2010 verhuisde Lars naar het eiland waar zijn vader vandaan komt. Hij heeft zijn seizoenkaart altijd behouden. Van alles wat hij in Nederland heeft achtergelaten mist hij Feyenoord het meest. Tijdens deze docu volgen wij Lars tijdens de autoreis die hij maakt van Gjerøy naar Rotterdam, waar hij voor het eerst met zijn hele gezin naar een wedstrijd van Feyenoord gaat.

Bekijk de nieuwe tweede docu van FRFC1908 hieronder!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services