Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Laatste twee bowlsclubs houden de sport levend in Rotterdam

Laatste twee bowlsclubs houden de sport levend in Rotterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 07 september 2018 16:36

Bowls een sport voor oudjes? Daar zijn Koos en Gerard het niet mee eens! Gerard is voorzitter van Indoor Bowls Club Rotterdam en Koos van I.B.C. Charlois, het zijn de enige twee bowls clubs in Rotterdam. De twee ploegen kwamen samen in Charlois om een balletje te gooien. De sport heeft het zwaar, I.B.C Rotterdam telt nog maar 16 leden.

In Nederland is de sport vrij onbekend, er zijn iets meer dan 60 verenigingen verspreid over ons land. Vooral jonge mensen, daar scheelt het aan. In Engeland en Australiƫ is de sport een stuk populairder, daar komt de jeugd wel op de sport af.

Het aantal leden van de enige twee bowls clubs die Rotterdam telt neemt ieder jaar af, de sport staat in onze stad op uitsterven en dat is een beetje jammer.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services